بهبود دهنده نان اکابربری
این محصول برای تولید انواع نان بربری با کیفیت منحصر به فرد مورد استفاده قرار می گیرد.مصرف پودر اکا بربری به لحاظ افزایش چشم گیر حجم خمیر باعث افزایش تعداد قرص نان به دست آمده گردیده و بسیار به صرفه می یاشد. مزایای این محصول شامل:
- افزایش چشم گیر حجم خمیر - آسان سازی مراحل تهیه خمیر و بهبود پروسه پخت نان
- تقویت کیفیت آرد- ایجاد بافت داخلی یکنواخت- بهبود ماندگاری - افزایش ارزش غذایی و کمک به هضم بهتر نان
در جای خشک و خنک تا یک سال قابل نگهداری است.
این محصول در بسته بندی 250 گرمی تولید شده است.